З Днем народження, шановний ректоре!

Професорсько-викладацький колектив, працівники та здобувачі вищої освіти Ізмаїльського державного гуманітарного університету висловлюють найщиріші слова вітань ректорові, доктору педагогічних наук, професору Ярославу Валерійовичу Кічуку з нагоди Дня народження!

 

Під Вашим керівництвом Ізмаїльський державний гуманітарний університет став провідним закладом вищої освіти не лише нашого регіону, а й країни загалом. Сьогодні ІДГУ – це осередок талановитих студентів, перспективної та прогресивної молоді!

 

Шановний Ярославе Валерійовичу! Своєю самовідданою та плідною щоденною працею Ви формуєте якісний імідж нашого закладу вищої освіти, робите вагомий внесок у розвиток освіти і науки краю, держави. Ваші життєва мудрість, справедливість і гострий розум стали запорукою поваги серед університетської спільноти. Не зважаючи на усі виклики сьогодення, Ви завжди перебуваєте на крок попереду, будуючи чітку стратегію ІДГУ.

 

Бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, сили та натхнення, родинного затишку та благополуччя, миру й щедрої долі, нових злетів, досягнень та перемог. Нехай кожен день життя приносить радість, любов і повагу, розуміння та підтримку друзів і родини, успіх та процвітання у справах, життєдайну наснагу та прихильність долі. Многая літа!

З повагою
колектив Ізмаїльського державного гуманітарного університету