Запрошуємо до участі у Міжнародній науково-практичній конференції VІ Дунайські наукові читання

Шановні колеги !

Міністерство освіти і науки України

Інститут педагогіки НАПН України

Ізмаїльський державний гуманітарний університет

запрошують Вас до участі у Міжнародній науково-практичній конференції  VІ Дунайські наукові читання «Імператив соціального партнерства в освітньо-науковому просторі: євроінтеграційні та регіональні виклики сьогодення»,  з нагоди 80-річчя ІДГУ, яка відбудеться 16 жовтня 2020 року

 

Мета конференції – популяризація отриманих наукових результатів; налагодження наукових зв’язків між молодими науковцями регіонів України  та інших країн; створення умов для реалізації інновацій у закладах вищої освіти; розвиток нових напрямків дослідження.

До участі у конференції запрошуються: доктори і кандидати наук, викладачі, докторанти, аспіранти, магістранти, студенти закладів вищої освіти України та зарубіжжя.

Форма проведення: очна, заочна, дистанційна.

Останній термін подання статей – 15 вересня 2020 р. (включно).

 

Офіційні мови конференції: українська, албанська, англійська, болгарська, грецька, німецька, польська, російська, румунська, турецька, французька.

 

Планується робота за секціями:

  1. Професіоналізація в освітній діяльності: історичні витоки, стан, проблеми, перспективи вирішення.
  2. Інноваційні вітчизняні та зарубіжні освітні практики: вектор креативності суб’єктів освітнього процесу.
  3. Міжкультурне спілкування: перекладознавчі, лінгвістичні та літературознавчі студії.
  4. Кіберпрофесіоналізація: психолого-педагогічний сенс упровадження цифрових технологій у сервісну освітню діяльність.
  5. Активізація підприємницької діяльності: соціально-економічні та управлінсько-правові аспекти.
  6. Митці Подунав’я: національна духовність у змісті творчості, домінанти краєзнавства.

 

Матеріали на конференцію приймаються електронною поштою за адресою: julietsych@gmail.comСич Юлія Іванівна – кандидат педагогічних наук, доцент, координатор конференції.

 

Назви файлів мають бути підписані відповідно до прізвища та ініціалів учасника конференції. Наприклад: Article_Olijnyk.doc; Application_Olijnyk.doc.

Розсилка друкованих матеріалів (збірника тез доповідей та програми) проводиться за рахунок коштів автора через «Нову пошту». Випуск друкованого збірника тез доповідей передбачається до початку конференції.

З питань оплати звертатися до редакційно-видавничого відділу ІДГУ (208 каб., корпус 1) або за електронною поштою nauka_idgu@ukr.net (Градинар Ганна Іванівна).

 

Увага! Після того, як ми отримали від Вас статтю, Ви обов’язково маєте отримати повідомлення-відповідь: «Вашу статтю отримано та зараховано». Якщо така відповідь не надійшла протягом трьох днів після надсилання, тоді обов’язково зателефонуйте в оргкомітет і повідомте про ситуацію.

У разі потреби додаткового друкованого екземпляру збірки матеріалів конференції (за додаткових умов) повідомте про це редакційну колегію.

Роботи, що надійшли невчасно, з порушенням терміну подачі до розгляду НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ! Оргкомітет залишає  за  собою  право  відхилити статті,  які  не  відповідають тематиці та вимогам. Відповідальність за зміст статті та помилки в тексті несуть автори (не більше трьох авторів на одну статтю)!

 

Більш детальну інформацію про конференцію можна отримати за телефонами: 050-59-08-082 Сич Юлія Іванівна – кандидат педагогічних наук, доцент, координатор конференції; 098-33-97-415 Градинар Ганна Іванівна – технічний координатор конференції, завідувач редакційно-видавничим відділом, або надсилайте запитання на електронну адресу : nauka_idgu@ukr.net – редакційно-видавничий відділ; julietsych@gmail.comСич Юлія Іванівна.

 

Реєстраційна форма