Реалізація проєкту

У  рамках  реалізації проєкту «CВС – Practice Firms – Інноваційна методика професійної підготовки та освітнього співробітництва на двосторонньому рівні Румунія-Україна», який фінансується Європейським Союзом в рамках Спільної Операційної Програми “Румунія-Україна  2014-2020″»,  передбачено  проведення  9 навчальних курсів для 135 старшокласників та студентів Одеської області.

 

З 01 липня 2020 року  на базі Ізмаїльського державного університету організовано навчальні курси «Підприємницькі компетенції» і  «Маркетинг та фінансова грамотність», які проводитимуться в режимі online.

 

Дані курси надаватимуть можливість здобути нові та розширити вже існуючі знання шляхом безпосереднього отримання  професійних навичок, сприятимуть отриманню роботи в обраній галузі після завершення навчання. Окрім переваг безпосереднього навчання, теоретичної та практичної підготовки, молоді люди матимуть можливість виявити та скерувати свій інноваційний потенціал, застосовуючи теоретичні знання, які допоможуть їм краще адаптуватися до сучасних вимог, необхідних до першого працевлаштування за фахом.

Ірина Кириленко, менеджер проєкту