День відкритих дверей онлайн в ІДГУ!

27 червня 2020 року в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті відбувся День відкритих дверей в режимі онлайн. Трансляція відбулася на платформі Google Meet. Незважаючи на дещо незвичний для всіх учасників формат, абітурієнти мали можливість познайомитися з нашим закладом освіти.

Модератором заходу була Наталя Михайлівна Свищ – відповідальний секретар приймальної комісії ІДГУ.

 

Із вітальним словом виступив ректор університету д.пед.н., професор Кічук Ярослав Валерійович, який запросив молодь ознайомитися з пропозиціями університету для абітурієнтів і серед переваг навчання саме в ІДГУ назвав, зокрема, зв’язки із закордонними закладами вищої освіти, широкий спектр застосування фахових навичок та компетентностей у майбутній професії.

 

Під час трансляції абітурієнти стали учасниками відеоекскурсії університетом та познайомилися з деканом факультету української філології та соціальних наук к.і.н. Іваном Євгеновичем Татариновим, деканом педагогічного факультету д.пед.н., проф. Надією Василівною Кічук, деканом факультету іноземних мов к.філол.н., доц. Тетяною Сергіївною Шавловською, деканом факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності к.фіз.-мат.н. Яковим Анатолійовичем Воробйовим. Дізнались про спеціальності, освітні програми та унікальність кожного факультету.

 

Про умови вступу розповіла к.філол.н., доц., заступник відповідального секретаря приймальної комісії Лілія Георгіївна Фоміна.

Наступний етап зустрічі – онлайн спілкування з абітурієнтами, які мали змогу поставити запитання і одразу отримати відповіді.

Під час зустрічі на екрані були відображені контактні номери телефонів кожного факультету та QR-код, просканувавши який вступник долучається до телеграм-каналу «Абітурієнт ІДГУ-2020», де постійно буде на зв’язку з представниками університету.

Своєчасну інформацію про вступну кампанію-2020 можна переглянути на офіційному сайті університету у рубриці «Вступ». Дізнатися про цікаві івенти, дні відкритих дверей, яскраве студентське життя можна і на інших ресурсах: Facebook , Instagram Ради студентського самоврядування, Telegram Ради студентського самоврядування, Telegram Абітурієнтам ІДГУ 2020.

 

Шановні абітурієнти, ми раді зустрічі! Сподіваємося, що наша зустріч була інформативною для Вас! Бажаємо Вам успіхів при складанні наступних ЗНО та запрошуємо до дружньої студентської родини ІДГУ!

Відповідальний секретар приймальної комісії
Наталя Свищ