Підсумки роботи «Віртуального ярмарку вакансій»

19 травня 2020 р. в Ізмаїльському держаному гуманітарному університеті відбувся  перший в регіоні «Віртуальний ярмарок вакансій», ініціаторами якого виступили Центр кар’єрного зростання Ізмаїльського державного гуманітарного університету та  Ізмаїльський міськрайонний центр зайнятості.

 

Мета заходу – допомога у працевлаштуванні студентів та випускників університету, налагодження діалогу між молоддю та роботодавцями. «Віртуальний ярмарок вакансій» передбачав безпосереднє спілкування з представниками закладів освіти міста Ізмаїл та представниками приватного бізнесу  у форматі відеоконференції в додатку Zoom.

 

Кого шукають роботодавці?

У першу чергу тих, хто хоче працювати; хто готовий навчатися новим методикам, новим умовам праці в період карантину; хто готовий легко  адаптуватися в трудовому колективі, допомагати колегам. Усі  роботодавці готові працевлаштувати випускників-бакалаврів, сприяти гнучкому графіку роботи під час навчання в магістратурі. Заробітна платня залежить від  навантаження, роботи в гуртках та інше. Мінімальна заробітна плата – 4700 грн.

Незважаючи на стереотип, що склався в нашому суспільстві, про те що знайти роботу складно, сьогодні роботодавці запропонували багато вакансій.

 

Загальноосвітня школа №8 шукає вчителя інформатики на 0,75 ставки, який буде проводити заняття для школярів, поводити тренінги з інформатики для своїх колег.

 

Загальноосвітня школа № 14 пропонує тимчасові вакансії для вчителів інформатики, біології, трудового навчання, музики. Для роботи в школі потрібні асистенти вчителя. Обов’язкова умова – досконале знання української мови.

 

Ізмаїльський КНЗО Український ліцей ім. Т.Г. Шевченка пропонує роботу вчителю інформатики (25 годин); фізики (18 годин) з додатковою можливістю працювати з тематичними гуртками. Крім того, в ліцей потрібен лаборант зі знанням офісної програми Exсel.

 

Ізмаїльському спеціалізованому будинку дитини потрібен вихователь за фахом «Дошкільна освіта».

 

У дитячий табір ТОВ «Пансіонат з лікування «АІФА» (с. Приморське») потрібні вихователі  – 20 осіб. Розпочати працювати можна з 01 червня. З дитячим загоном (30 школярів) працюють 2 вихователі.

 

ТОВ «Бархан» м. Ізмаїл потрібен оператор зі знанням програми 1С для роботи в бухгалтерії. Також підприємство готове допомогти освоїти дану програму. Крім того, на сезонну роботу для роздрібної торгівлі запрошуються як дівчата, так і хлопці. Заробітна платня 6000 – 7000 грн/місяць.

 

Документи для працевлаштування (резюме, сканована копія документа про освіту)  надсилаються  на адресу електронної пошти роботодавця:

  Роботодавці E-mail
1. Ізмаїльський КНЗО Український ліцей ім. Т.Г.Шевченка ukrlic@i.ua
2. Загальноосвітня школа № 14 24543685@mail.gov.ua
3. Загальноосвітня школа № 8 izm_sh_8@i.ua
4. Ізмаїльський спеціалізований будинок дитини dom_izmail@ukr.net
5. «Табір «Аіст» foatguzairov@gmail.com
6. ТОВ «Бархан» Qvaxes@gmail.com

Стойкова В.Ф., керівник Центру кар’єрного зростання ІДГУ