Навчання на період карантину

До уваги студентів!

1. Зверніть увагу, що електронні ресурси на період карантину можуть бути реалізовані за допомогою 1) LMS Moodle, 2) Google Classroom, 3) Google Drive (чи іншого хмарного сховища).

Посилання на електронні ресурси, розподілені по факультетам, доступні зі сторінок “Розклад викладача” (посилання: http://idgu.edu.ua/rozklad_lecturer ) “Розклад студента” (посилання: http://idgu.edu.ua/rozklad ), також перехід на сторінку “Навчання на період карантину” (посилання:  http://idgu.edu.ua/training_program_for_quarantine_period) можливий з головної сторінки сайту.

 

2. Якщо викладач використовує систему LMS Moodle ІДГУ, то логін і пароль для входу в систему студенти отримують від деканату (за посередництвом старости групи). Так, ви маєте отримати, наприклад, логін “loginy20_”, пароль “675678” . Після першого входу в систему “Moodle ІДГУ” ви маєте можливість змінити пароль на більш зручний, але він повинен мати символи верхнього і нижнього регістру, цифри та спеціальні символи (наприклад, Masha2020_!).

Також зверніть увагу на правильне оформлення вашої особистої пошти. Якщо ви залишите тимчасову пошту, то не зможете ані відновити пароль до системи, ані отримувати сповіщення від викладача про розміщення завдань.

Зверніть увагу! Якщо Ви вже були раніше зареєстровані у системі Moodle ІДГУ, використовуйте попередньо наданий логін і пароль. Але просимо повідомити про подвійну реєстрацію у відділ технічної підтримки Moodle ІДГУ.

При виникненні проблем з авторизацією у системі Moodle ІДГУ звертайтеся за технічною підтримкою за ел.адресою abrosimov_j@ukr.net або Telegram @hiameugene.

 

3. Якщо викладач використовує Google Classroom, то ви маєте отримати від викладача код ел.курсу (наприклад, “ih23v4l”), який може бути надісланий вам або на пошту, або в інший спосіб. Далі вам необхідно зайти на сервіс https://classroom.google.com/, вибрати “Приєднатися до курсу” та ввести отриманий код.

 

4. Якщо викладач використовує Google Drive, то, подібно до п.3, ви отримуєте посилання на курс від викладача (або на сторінках, що прописані у п.1). Якщо не відкриваються документи (завдання), зв’яжіться з викладачем про надання вам доступу до ресурсу.