Круглий стіл «Інноваційні технології у навчально-тренувальному процесі тренерів ДЮСШ»

27 лютого за ініціативи кафедри соціальної роботи, соціальної педагогіки та фізичної культури (СРСПФК) ІДГУ проведено засідання круглого столу «Інноваційні технології у навчально-тренувальному процесі  тренерів ДЮСШ».

 

У рамках засідання взяли участь тренери ДЮСШ спортивних клубів та Центру позашкільної роботи та дитячої творчості м. Ізмаїла, викладачі кафедри СРСПФК, студенти першого й четвертого курсів відділення фізичної культури і спорту педагогічного факультету.

 

Учасники круглого столу заслухали доповідь старшого викладача Л.О. Житомирського, який зазначив, що тренерська діяльність направлена на розвиток здібностей вихованців в обраному виді спорту. Тому фахівцям фізичної культури та спорту необхідно створювати умови для гармонійного виховання, фізичного розвитку, повноцінного оздоровлення, набуття навичок здорового способу життя, підготовки спортивного резерву для збірних команд України.

 

Леонід Олександрович наголосив, що сучасні інноваційні технології мають на меті вирішення актуальних проблем у системі підготовки юних спортсменів, а також позитивні зміни у змісті, організації  та технології навчання.

 

Доповідач також поділився з учасниками круглого столу своїм п’ятдесятирічним досвідом роботи у якості тренера-викладача, директора дитячо-юнацької спортивної школи та завідувача кафедри фізичного виховання та спорту.

Леонід Житомирський, старший викладач кафедри СРСПФК