Встановлюємо зв’язки з роботодавцями

Сучасна освітня діяльність університету базується на розумінні того, що заклад вищої освіти бере активну участь у створенні умов для ефективної реалізації права студентів та випускників на працю, у плануванні їх професійної кар’єри.  Працевлаштування випускників – показник успішності університету. Професорсько-викладацький склад Ізмаїльського державного гуманітарного університету завжди підтримує ініціативу роботодавців щодо розповсюдження інформації про наявні можливості, які можуть використати наші випускники.

 

6 та 7 лютого 2020 року на запрошення фірми Nestlé викладач кафедри загального мовознавства, слов’янських мов та світової літератури Берестецька О.П.  й доцент кафедри романо-германських мов Голованова О.М. відвідали міжнародний підрозділ фірми Nestlé Business Services Lviv (м. Львів), який надає стандартизовані послуги світового рівня офісам компанії Nestlé в Європі, Азії, а також і у деяких інших країнах світу.

 

 

Nestlé Business Services Lviv, як роботодавець, активно підтримує студентів та випускників українських вишів, які володіють слов’янськими  та романськими мовами, у здобутті першого професійного досвіду.

 

Серед працівників Nestlé Business Services Lviv є і випускники нашого університету, які із задоволенням поділились досвідом роботи у фірмі.

Для викладачів було організовано знайомство з офісом компанії, умовами праці на фірмі, тренінг та зустріч з колишніми випускниками.

 

Викладачі Берестецька О.П. і Голованова О.М. стали активними учасниками дискусії «Працевлаштування студентів. Труднощі та виклики» та привезли до ІДГУ запрошення  для студентів щодо працевлаштування на фірмі.

Олена Берестецька,  викладач кафедри загального мовознавства,
слов’янських мов та світової літератури