Участь ІДГУ в проекті USAID Global Dignity Day

21 листопада 2019 року Україна вп’яте долучилася до Всесвітнього Дня Гідності, у якому за 4 роки вже взяли участь понад сто тисяч учасників із тисячі закладів освіти.
Усесвітній День Гідності (Global Dignity Day) — це незалежний, соціальний, політично й релігійно нейтральний проєкт, мета якого — спонукати молодь керуватися почуттям гідності.

 

У 2019 році завдяки EdCamp Ukraine під патронатом Міносвіти і науки України та за сприяння проєкту USAID Global Dignity Day проводили заходи до Всесвітнього Дня Гідності одночасно у понад 80-ти країнах світу, зібрали майже мільйон молодих учасників.

 

За надісланими підсумками про проведення заходів у рамках ініціативи ГС «Міжнародний інститут інтегрального розвитку» Ізмаїльський державний гуманітарний університет отримав сертифікат учасника, підтримку української команди EdCamp Ukraine та кілька активностей від команди Університету Еморі та Громадянської служби миру в Україні – GIZ за мотивами програми соціально-емоційного і етичного навчання, що допоможуть розвивати стійкість, співпереживання і взаємозалежність у студентства.

 

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства!

Світлана Кравченко, директор Центру громадянської освіти ІДГУ