Свято осені

28 листопада 2019 року  викладачі та студенти факультету іноземних мов ІДГУ взяли участь у заході, що був організований вчителем Ізмаїльської загальноосвітньої школи № 1 ім. О.В. Суворова Хомяковою І.П. і присвячений Дню Подяки (Thanksgiving Day). День Подяки – це один з самих популярних і старих християнських свят в США. Свято День Подяки вперше було відзначено в 1621 році англійськими колоністами, що жили в Плімутській колонії. Це свято  також відмічається у інших країнах. Головна ідея свята Подяки полягає в тому, що люди повинні цінувати те, що мають, і не забувати про почуття подяки – близьким, рідним, оточуючим, природі, Богові.

 

Святкування проходило в Ізмаїльській картинній галереї. Учні школи підготували вірші, пісні та сценки англійською та німецькою мовами. Були також танці та пісні різних народів. Напередодні учні змагалися у конкурсах на кращий переклад віршів та на яскравішу стінну газету. На цьому концерті переможці отримали нагороди від членів журі, до складу якого входили доцент кафедри загального мовознавства,  слов’янських мов та світової літератури, кандидат філологічних наук Дзіковська Л.М. та викладач кафедри англійської мови та перекладу Шиляєва Т.В.

 

Студенти 21 та 22 груп факультету іноземних мов взяли участь у святковому концерті. Вони виконали пісню «September» та представили сценку.

Наприкінці перед всіма присутніми виступила волонтер Корпусу Миру Джен Саттон, яка розповіла про її сімейні традиції святкування Дня Подяки.

 

Вітаємо всіх з Днем Подяки! Нехай ваше життя буде наповнене щастям прекрасних зустрічей, радістю перемог і захопленням досягнень, величезною любов’ю і душевним спокоєм. Бажаємо стабільного благополуччя, міцного здоров’я і великої енергії, щоб повноцінно жити і радіти життю!

Шиляєва Т.В., Дзіковська Л.М.