Олімпіада з англійської мови

У світі існує безліч країн та мов. Без сумніву, дуже важливу роль у сучасному житті відіграє англійська мова. Тому такі популярні професії вчителя та перекладача з англійської мови.

Вивчення англійської мови є тривалим процесом, який вимагає багато енергії, цілеспрямованості і палкого бажання опанувати  мову. Але кожен процес вивчення є неможливим без аспекту перевірки. Олімпіада є ефективним і продуктивним способом оцінювання рівня  володіння англійською мовою у студентів.

 

У листопаді 2019 р. згідно розпорядження №14 по факультету іноземних мов від 09.10.2019 було проведено традиційну олімпіаду з англійської мови. Студенти демонстрували свої знання та вміння спілкуватися англійською мовою.

Програма олімпіади передбачала перевірку таких навичок та умінь: читання та використання мови, аудіювання, академічного письма. Усі завдання відповідали рівню C1 (Advanced Level) згідно з CEFR (Загальноєвропейські рекомендації з мовної освіти) і були спрямовані на перевірку рівня розвитку фахових компетенцій студентів мовних спеціальностей.

 

У загальному підсумку за максимальною кількістю балів було визначено переможців І етапу олімпіади:

I місце –  Лебєдєва Вікторія, 302І група

II місце –  Бриксіна Анастасія, 301І  група

III місце – Кіселар Марина, 312І група

 

Студенти-призери олімпіади будуть готуватися до II туру під керівництвом викладачів кафедри англійської мови.  Висловлюємо подяку всім, хто взяв активну участь у першому етапі олімпіади, щиро вітаємо переможців та маємо надію, що наші студенти гідно представлять університет на ІІ  етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з  англійської мови.

Шиляєва Т.В.
Ткаченко Л.Х.