Брейн-ринг з безпеки життєдіяльності

24 травня 2019 року було проведено загально університетський захід «Брейн-ринг з безпеки життєдіяльності». В заході брали участь 3 команди: збірна факультету іноземних мов та ФУФСН, команда педагогічного факультету та команда факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності. Темою брейн-рингу була наступна: «Соціально-економічне значення безпеки життєдіяльності».

 

Доцентами Букатовою О.М. і Яренчук Л.Г. були підготовлені заздалегідь питання з вищезазначеної теми. Всього – сім запитань. Після оголошення питання, командам надавався час для відповідей. Команда, яка першою готова була відповідати, надавався сигнал за допомогою спеціального пристрою. Далі один з членів команди відповідав на запитання.

 

Відповіді оцінювало журі в кількості 5 осіб, а саме: завідувач кафедри технологічної і професійної освіти та загальнотехнічних дисциплін, доцент Федорова О.В., доцент Букатова О.М., доцент Яренчук Л.Г., вчитель технологій та основ здоров’я Новонекрасівської ЗОШ, заступник директора з НВР Чумаченко О.П., представник студентського самоврядування Односум О.О.

 

Результати брейн-рингу: команда ФІМ першою відповіла на 2 запитання, команда ФУАІД першою відповіла на 2 запитання, команда педагогічного факультету першою відповіла на 3 запитання.

Таким чином, перемогу у брейн-ринзі з безпеки життєдіяльності здобула команда педагогічного факультету.

Федорова О.В., доцент,
зав. кафедри технологічної і професійної освіти та загальнотехнічних дисциплін