Бібліоквест «Пригоди для ерудитів»

У рамках Фестивалю науки та арт-проектів з нагоди Всеукраїнського дня науки в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті проходив бібліоквест «ПРИГОДИ ДЛЯ ЕРУДИТІВ».

 

Гра була дуже цікавою і насиченою. Студенти І і ІІ курсу ФУАІД (спеціальності 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа) змагалися у спритності, готовності до сприймання та передачі інформації.

 

Модераторами заходу виступили представники кафедри математики, інформатики та інформаційної діяльності Кожухар Жанна Вікторівна (к.пед.н., ст. викладач), Щетиніна Світлана Володимирівна (викладач, завідувач бібліотеки), Грендач Тетяна Іванівна (викладач).

 

Завдання квесту полягали в тому, що студенти мали відгадати загадку-асоціацію про місце в корпусі університету, потім знайти його та виконати завдання. До підготовки локацій квесту були залучені працівники відділу кадрів, архіву, диспетчерської служби та бібліотеки університету.

 

В нелегкому бою перемогли студенти команди «Розумники» (капітан – Рязанов Олександр). Переможців нагородили путівками в студентський табір «Ивушка».

 

Студентам дуже сподобалося змагання, адже воно було надзвичайно веселим і пізнавальним.