Психологічна гра «Мафія» в ІДГУ

17 травня Кафедра загальної та практичної психології разом із Клубом психологічної гри «Мафія в Ізмаїлі» організували гру спеціально для студентів Ізмаїльського державного гуманітарного університету. «Мафія» – це інтелектуальна психологічна гра, яка відома у всьому світі. Вже кілька років вона користується великою популярністю в нашому місті і регулярно проводиться у різноманітних закладах відпочинку для всіх бажаючих. Сьогодні така крута гра вперше була проведена в ІДГУ. У заході взяли участь студенти різних курсів та спеціальностей.

 

«Мафія» – це командна, покрокова, психологічна, інтелектуальна  і рольова гра з детективним сюжетом.  Діють в ній різні персонажі, серед яких – шериф, дон мафії, члени мафії та картелю, путана, доктор, мирні жителі та деякі інші.  За сюжетом, жителі міста, смертельно втомлені від засилля мафії, пристрасно бажають засадити всю компанію злочинців за ґрати, а мафіозі, в свою чергу, не бачать причин, щоб не «прихлопнути»  все населення міста як «настирливу муху». Учасники талановито вжилися у відведені ролі та були вельми переконливі у своїх доводах. Настільки переконливі, що мафія та картель перемогли мирних жителів! Гра пройшла дуже весело, цікаво та стала незабутньою зустріччю для наших студентів!

 

Ведучою виступила Ганна Гондя, яка, до речі, не тільки досвідчений гравець «Мафії», а ще й магістрантка спеціальності 053 Психологія випуску 2018 року!

 

Висловлюємо велику подяку клубу психологічної гри «Мафія в Ізмаїлі». Сподіваємось на подальшу співпрацю та не менш цікаві й захоплюючі зустрічі в майбутньому!

Проданова О.М,
викладач кафедри загальної та практичної психології