Травневий подарунок від студентів – Вечір англійської мови

Цього року травень в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті видався особливим. 15 травня, 2019 р. відбувся надзвичайний захід – Фестиваль науки та арт-проектів, який підтримували суспільна організація «Центр розвитку Бессарабії» та Ізмаїльський історико-краєзнавчий музей. У Фестивалі брали активну участь представники професорсько-викладацького складу ІДГУ, студенти та чисельні гості.

 

У рамках Фестивалю відбувся Вечір англійської мови “English Party, який традиційно, вже багато років поспіль організує та проводить кафедра англійської мови та перекладу. Цього року відповідальними за проведення заходу були доц. Вдовенко Т.О. та доц. Четверікова О.Р.

 

Вечір англійської мови дає можливість студентам розкрити свої таланти, показати ступінь володіння англійською мовою. вміння перетворювати у життя набуті комунікативні компетентності, ділитися радістю та посмішками.

 

Програма Вечора містила різноманітні номери: пісні, декламування поетичних та прозаїчних текстів, у тому числі давньоанглійською мовою, презентацію гумористичних міні-спектаклів, танці.

 

Журі Вечора англійської мови у складі к.філол.н. Шикиринської О.Б. та викладачів Слободяк С.І. та Крюкової О.І., засвідчило високий рівень підготовки учасників, їх ентузіазм, артистизм, винахідливість та вміння добре триматися на сцені.

 

Було відмічено кращі виступи у таких номінаціях: за кращу презентацію прози уривок давньоанглійською мовою “King Edward and the Danes” та його переклад на сучасну англійську мову  – Іордан Дар’я та ТякаАнастасія, група 312; за кращий вірш “Photograph”- Чилибіцька Маріана, група 313; за кращу ліричну пісню “Faraway” –  Кристина Кацарська група 212; за чудову акапельну піснюAmazing Graceсестри Лисенко Лілія, Вікторія та Анна, група 11;  за саме артистичне виконання пісні Lemon Tree нагороджено студентів групи 212; за романтичне виконання пісні “All I want” нагороджено Вельшиневську Анастасію та Іванову Карину з групи 10І.

 

Особливу увагу журі та усіх присутніх у залі привернули студенти, які розіграли міні-спектаклів та отримали нагороди, а саме: група 10І”At the English lesson”; група 312 -“Meet the Parkers” Dialogue №1 “Strange situation”; група 201 – “Student Fashion Show 2019”; група 11 – “Have you ever tried selling house?”.

 

Вже стало традиційним нагороджувати студентів, які перемогли у конкурсі перекладу Budding Translator. Цього року переможцями стали: Стрижак Інна, група 411, Лузанова Олена, група 202, Пишненко Богдана, група 401.

 

Вечір англійської мови “English Partyпідтвердив неймовірний творчий потенціал кафедри англійської мови та перекладу у роботі зі студентами різних курсів, виявив талановитих та привернув увагу тих, хто бажає вчити англійську мову та зв’язати з нею своє життя.

 

доц. кафедри англійської мови та перекладу
Четверікова. О.Р.