Подія галактичного рівня в ІДГУ: інтелектуальний квест «У пошуках скарбів науки»

З нагоди Всеукраїнського Дня науки 15 травня в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті пройшов Фестиваль науки та арт-проектів.

 

Організатори: проректор з науково-педагогічної роботи Лілія Циганенко за підтримки всіх факультетів університету. Програма фестивалю складалася з понад 50 заходів, майстер-класів та зустрічей.

 

В рамках фестивалю Центром громадянської освіти ІДГУ організовано та проведено інтелектуальний квест для студентів університету «У пошуках скарбів науки».
Захід спрямований на популяризацію наукових здобутків ІДГУ, вшанування його наукового потенціалу, формування інтересу молоді до професійної діяльності та власних досліджень.
Відкрила квест, ознайомила з правилами та надала конверти із завданнями Медея, магістр науки (Світлана Кравченко).

 

У квесті взяли участь 4 студентських команди. Всього було 5 локацій. Досвідчені модератори: Наталія Рябова, Наталія Доксова, Вікторія Маніта та Кристина Янеш, слідкували за виконанням учасниками квесту завдань, оцінювали правильність виконання та надавали командам кодове слово.
За результатами квесту:
І місце зайняла команда ФУАІД , ІІ місце – команда педагогічного факультету, команда ФУФСН – ІІІ місце і команда ФІМ посіла ІV місце.

 

Студентська молодь показала свої вміння логічно мислити, застосовувати набутті знання на практиці та приймати рішення в складних ситуаціях.

 

Фестиваль такого рівня – це визначна подія на теренах науки українського Подунав’я.
Нових звершень та креативних ідей на науковому шляху!

Центр громадянської освіти ІДГУ