Студентка ІДГУ – учасник Всеукраїнської студентської олімпіади!

17 квітня 2019 р., вже п’ятий рік поспіль, в Одеському національному політехнічному університеті проводиться ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа». З кожним роком до олімпіади долучається багато студентів із різних закладів вищої освіти України. Цього разу в олімпіаді взяли участь 46 учасників із 17 вишів. Олімпіада проводиться з метою підвищення якості підготовки фахівців зі спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», системного вдосконалення навчального процесу та активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів.

 

У цьому році в Олімпіаді взяла участь студентка факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності Горбунова Маргарита Олегівна – спеціальність «Документознавство та інформаційна діяльність» (декан факультету – к.і.н. Татаринов І.Є.).

 

Методологічною основою Олімпіади були пошук, опрацювання, узагальнення інформації та створення зручної системи навігації для навчальної бази даних за допомогою СКБД Microsoft Access. Рівень знань студентів оцінювався за допомогою завдань, до яких були включені питання з навчальних дисциплін бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти зі спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа».

 

За результатами Олімпіади Горбунова М.О. отримала Грамоту за високий рівень володіння комплексом програм Microsoft Office при вирішенні професійних завдань.

Маргарита Горбунова, студентка факультету управління,
адміністрування та інформаційної діяльності