Співпраця Ізмаїльського державного гуманітарного університету та громадської організації «Україна: закон і порядок»

В межах договору про співпрацю між Ізмаїльським державним гуманітарним університетом та громадською організацією «Україна: закон і порядок», 13 лютого 2019 року  в м. Кілія відбулася зустріч представників обох сторін. З боку університету були присутні члени кафедри загальної та практичної психології: Прокоф’єва Л.О., Проданова О.М. та Фурніка О.В., відповідальні за консультування та надання психологічної допомоги.

 

За ініціативою представників громадської організації  Воробйова Я.А. та  Калінку М.І., при участі Кілійського районного Центру зайнятості та Центру пробації, було проведено психологічний тренінг для людей, осуджених за скоєння злочину без позбавлення волі.

 

Метою заходу була допомога людям, які після скоєння злочину залишились на волі та практично отримали другий шанс подивитись на своє життя з іншого боку, замислитись над виправленням своїх помилок, обміркувати постановку життєвих цілей та реальних етапів їх досягнення. Така категорія людей особливо потребує психологічної підтримки та допомоги.

 

По закінченні заходу, сторонами було обговорено план подальшої співпраці та вирішено продовжити роботу в даному напрямку. Крім того, враховуючи зростаючу актуальність, найближчим часом планується розпочати ряд заходів, присвячених темі булінгу в школах.

Проданова О.М.