Презентація від переможця Всеукраїнського конкурсу проектів

21 грудня 2018 року відбулася презентація для студентів факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності наукового студентського проекту, який здобув перемогу на Всеукраїнському  конкурсі студентських робіт. Всього було подано 92 заявки та студент нашого ВНЗ зумів вибороти перемогу, не зважаючи на важкий і довгий шлях до неї.

 

На початку презентації усіх присутніх привітали проректор з науково-педагогічної роботи доктор історичних наук, професор Циганенко Л.Ф. та в.о. декана ФУАІД кандидат історичних наук Татаринов І.Є.

 

Своїми переживаннями поділилися студент 2 курсу Федюра Олександр та його науковий керівник Дмитрієва Марина Вікторівна.

Олександр коротко та чітко розкрив сутність свого проекту, демонструючи матеріали з якими виступав при захисті проекту у фіналі конкурсу.

Також була представлена презентація з фотографіями під назвою «На шляху до перемоги».

 

Наприкінці зустрічі Олександр подякував своєму науковому керівнику Дмитрієвій М.В., викладачам, які допомагали на шляху до перемоги, а саме Мізюк В.А. та Абросімову Е.О., керівникам навчального закладу Кічуку Я.В. та в.о. декана ФУАІД Татаринову І.Є.

Завершенням цього заходу стали настановчі слова від к.пед.наук, доц. Мізюк В.А., а також запрошення усіх бажаючих до спільної праці  над різноманітними проектами.