Студент ФУАІД посів перше місце у Всеукраїнському конкурсі проектних робіт 2018
Від 12 вересня Міністерство освіти та науки України ініціювало Всеукраїнський конкурс студентських робіт на тему перспектив України в умовах економічної глобалізації та переходу країни на шостий технологічний устрій.

 

Представником ІДГУ на цьому конкурсі став студент ІІ курсу факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності Олександр Федюра (науковий керівник – викладач кафедри математики, інформатики та інформаційної діяльності Марина Дмитрієва).
Тема проекту Олександра: «Шифрування даних у зображення стеганографічним методом».

 

6 грудня організаторами конкурсу був закінчений відбір кращих робіт, до яких увійшли представники 10 ЗВО, серед яких були КНЕУ, НУХТ, ДонНТУ, ЛТЕУ, ЖДТУ, ТНЕУ, ХНУ, НУБіП та ІДГУ.
14 грудня у місті Вінниця відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу студентських робіт. Організаторами даного конкурсу виступив провайдер HyperHost.UA за підтримки МОН України.

 

У фіналістів конкурсу була змога захистити власну роботу перед конкурсним журі. У результаті захисту власних проектів перше місце посів студент нашого університету Олександр Федюра.

Дмитрієва М.В.