В гостях у вихованців дитячого садочку «Дельфінятко»

Усвідомлюючи необхідність та актуальність формування духовно багатої, патріотично налаштованої особистості, фахівці Центру громадянської освіти Ізмаїльського державного гуманітарного університету та педагогічний колектив  дошкільного закладу освіти «Дельфінятко»  в рамках співпраці  виховують в дітях любов і повагу до історії своєї країни.

 

6 грудня  з нагоди Дня Збройних сил України вихованці  дитячого садочку «Дельфінятко»  разом із вихователями  підготували малюнки, які були представлені на тематичній виставці-конкурсу «Україна – моя країна».

Метою конкурсу є підвищення патріотизму серед дітей та розвиток взаємодії між провідними навчальними закладами українського Подунав’я.

 

В цей день діти виявляли свою шану і вдячність військовослужбовцям Збройних сил України. Під час урочистого заходу звучали вірші та пісні про Батьківщину та необхідність її берегти та  захищати. Кожне покоління бажає бачити свою державу вільною, могутньою, квітучою, і, головне, – мирною!

 

Директор «Дельфінятка» Георгіу Людмила Савеліївна привітала всіх присутніх та побажала: «Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити себе не може. Тому це святий обов’язок тих, хто живе, хто користується всіма її благами і дарами. Виконуючи цей почесний обов’язок, ідуть юнаки служити в армію, щоб берегти мир і спокій своєї Батьківщини. Будьте гідними синами України!».

 

Ректор ІДГУ професор Ярослав Валерійович Кічук від ректорату університету подарував дітям символічні  творчі набори та побажав усім хлопцям бути відважними, сміливими як українські воїни, дружити зі спортом і стати гідними громадянами нашої держави, нашої України!

«Саме такі заходи, які стали традицією між закладами, виховують майбутнього захисника Вітчизни та формують в дітей активну громадянську позицію щодо єдиної, цілісної держави та захисту її кордонів», – наголосив Ярослав Валерійович.

 

Дітки побажали присутнім миру в Україні, чистого неба. Ми впевнені, що наші  маленькі українці виростуть справжніми патріотами, які любитимуть Україну і пишатимуться нею!

Світлана Кравченко, фахівець Центру громадянської освіти