Спільне викладання з волонтером Корпусу Миру

У жовтні 2018 року на факультеті іноземних мов розпочав роботу волонтер Корпусу Миру Ентоні Салазар. Він приїхав із США та планує популяризувати англійську мову в Ізмаїлі протягом двох років. Сам Ентоні теж володіє іноземними мовами, він знає французьку, німецьку та латинську мови і вивчає російську. У його планах – прочитати в оригіналі твори Льва Толстого.

 

Ентоні практикує в аудиторії те, що називається сo-teaching або спільне викладання. Урок ведеться поперемінно або спільно з викладачем вузу. Така форма співпраці або навчання в команді – це практика взаємодії викладачів, розподілення обов’язків щодо планування, навчання та оцінювання студентів.

 

На заняттях студенти долають свої психологічні бар’єри, вчаться спілкуванню в реальних ситуаціях, розширюють свій словниковий запас, тренуються в усному двосторонньому перекладі, обговорюють різні теми, складають короткі розповіді англійською мовою тощо.

 

Планується також робота розмовного клубу Speaking Club, куди запрошуються всі студенти університету для спілкування з носієм англійської мови.

Шиляєва Т.В.