Молоді науковці успішно пройшли передзахист дисертаційних робіт

18 вересня 2018 р. на базі випускової кафедри загальної педагогіки, дошкільної, початкової та спеціальної освіти ІДГУ, за участі професорсько-викладацького складу кафедр загальної та практичної психології; англійської мови та перекладу; управління підприємницькою та туристичною діяльністю; аспірантів нашого університету відбулася важлива наукова подія – попередній захист дисертаційних досліджень.

 

Свої наукові досягнення представляли:

Галущак І.Є. «Теоретико-методологічні засади формування правової компетентності майбутніх економістів в умовах вищої школи», дисертація подана на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук за спеціальністю 13.00.04 – теорія і методика професійної освіти (науковий консультант – проф. Кічук Я.В.).

Офіційні рецензенти: д. екон. н., проф. Захарченко В.І.; д. пед. н., проф. Рашидов С.Ф.; д.пед. н., проф. Князян М.О.

 

Демченко О.М. «Педагогічні умови формування умінь професійного спілкування іноземною мовою у студентів вищого навчального закладу морського транспорту», дисертація подана на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністю 13.00.04 – теорія і методика професійної освіти (науковий  керівник – проф. Кічук Я.В.).

Офіційні рецензенти: д. пед. н., проф. Герганов Л.Д.; к. пед. н., доц. Рябушко С.О.; к. психол. н., доц. Кічук А.В.

 

Бондаренко Є.В. «Формування професійно-мовленнєвої компетентності майбутніх спеціалістів судноводіння у процесі фахової підготовки»,  дисертація подана на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністю 13.00.04 – теорія і методика професійної освіти (науковий  керівник –  проф. Князян М.О.).

Офіційні рецензенти: д. пед. н., проф. Кічук Н.В.; к. пед. н., доц. Рябушко С.О.; к. психол. н., доц. Мазоха І.С.

 

Дисертанти гідно представили свої роботи, чітко та аргументовано відповідали на запитання. Рецензенти, в свою чергу підкреслили актуальність запропонованої проблеми наукових робіт, їх методологічне та теоретичне обґрунтування. Висновки по кожній роботі стали логічним завершенням тривалого творчого процесу дисертантів. Було визнано, що представлені до захисту наукові дослідження є завершеними, цілісними, обґрунтованими та самостійними та рекомендуються до захисту.

 

Бажаємо молодим науковцям найскорішого завершення роботи та успішних захистів!

Наталя Волканова,
старший інспектор наукового відділу ІДГУ