Відзначаємо День програміста підвищенням рівня знань і вмінь

У четвер, 13 вересня, в Україні, а також у всьому світі своє професійне свято відзначають програмісти. Професія програміста в останні роки в нашій країні стала дуже популярною і престижною. У сучасних реаліях програмісти потрібні переважній більшості підприємств і організацій, навіть малій фірмі важко обійтися без такого фахівця.

 

Традиційно студенти спеціальності «Інформатика» факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності ІДГУ відзначили цей святковий день з гумором та веселощами.

 

Слід зауважити, що у тематичному змаганні «Брейн-ринг» взяли участь не тільки студенти І-го курсу спеціальності «Інформатика», а й учні Матроського навчально-виховного комплексу і Саф’янської загальноосвітньої школи. Організаторами свята стали студенти ІІІ курсу спеціальності «Інформатика», які під керівництвом викладача кафедри математики, інформатики та інформаційної діяльності Дмитрієвої М. В. дібрали цікаві і пізнавальні завдання.

 

За рішенням журі найбільш дружньою продемонструвала себе команда Сафʼянської школи «Шалені пікселі». Найрозумнішим визнано капітана команди Матроського НВК “Хакери”. Команда студентів 1 курсу ФУАІД “Поºграмісти” також гідно проявила себе та показала високий рівень знань.

 

Але у кожного змагання є свій переможець. Швидшими і кмітливішими у цьому році стали студенти 1-го курсу ІДГУ спеціальності «Інформатика» – “Поºграмісти”. На другому місці з невеликим відривом опинилася команда Матроського НВК – “Хакери”, ІІІ місце посіли учні Саф’янскої школи «Шалені пікселі». Кожна команда була нагороджена ласощами.

 

Дуже сподіваємося, що святкування Дня програміста на факультеті управління, адміністрування та інформаційної діяльності залишило приємні враження та надало корисний досвід й буде мати продовження…

 Дмитрієва М.В., викладач кафедри математики, інформатики та інформаційної діяльності