Вручення дипломів випускникам в стилі «Оскара»

3 липня в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті відбулась церемонія вручення дипломів випускникам педагогічного факультету. Відмінним та особливим цьогорічний захід був тим, що за ініціативою студентів її провели у форматі нагородження переможців всесвітньовідомого конкурсу американської кіноакадемії «Оскар». Був відповідний антураж, оголошення номінантів, червона доріжка, фото-зона, вручення статуеток, промови вдячності зі сцени.

 

 Яскраве дійство почалось з напутніх слів випускникам від ректора ІДГУ Ярослава Валерійовича Кічука. Він привітав чергову плеяду молодих педагогів, побажав кожному знайте себе в житті та стати успішною людиною. В цей день на подіум запрошувались здобувачі дипломів бакалавра за спеціальностями «дошкільна освіта», «початкова освіта», «виховна робота в закладах інтернатного типу», «музичне мистецтво», «образотворче мистецтво», «фізичне виховання». Запрошення на подіум було не тільки у складі груп. Кожний випускник персонально викликався на червону доріжку та отримував омріяний диплом. А деякі найбільш яскраві особистості з числа вчорашніх студентів, які отримали дипломи з відзнакою та запам’ятались наполегливістю в навчанні і суспільному житті університету, були відмічені деканом педагогічного факультету Надією Василівною Кічук словами великої підтримки та заохочування.

 

Цікавою була й концертна складова свята. На сцені з вокальними номерами виступали вихованці педагогічного факультету Сергій Нєйчєв, Анастасія Мірчева, Альона Плачкова, Євгенія Морошану, а також лауреат регіональних та всеукраїнських пісенних конкурсів Олеся Кічук. Неофіційна частина випускного вечора була не менш бурхливою. Фото-зону з зірками «від Оскара» не оминули майже всі випускники. Світлини на пам’ять з батьками, викладачами, однокурсниками, друзями залишаться на добру згадку про найкращі студентські роки в ІДГУ.

 

Валерій Пейков, директор Центру громадянської освіти ІДГУ