Другий рік партнерства з організаторами фестивалю «Дунайська січ»

28 – 29 червня над Ізмаїлом гучно лунали акорди 5-го Міжнародного рок-фестивалю «Дунайська січ». В цьому великому форумі сучасної української музики виступили 16 гуртів, які представляли всю країну та майже всі стилі виконання року.

 

Ізмаїльський державний гуманітарний університет вже вдруге виступив партнером цього наймасштабнішого на півдні України за останній час рок-фестивалю. Наш ВНЗ здійснював організаційну, інформаційну та технічну підтримку Творчому об’єднанню «Музичний батальйон» у проведенні фестивальних заходів.

 

Справа лагідної українізації південних теренів Одеської області є надзвичайно актуальною. Тому студенти ІДГУ із задоволенням та ентузіазмом долучились до популяризації народної, козацької, патріотичної музики в сучасному виконанні. На рок-фестивалі відпрацювала група волонтерів, яка складалась із випускників, студентів і навіть абітурієнтів університету. На протязі декількох днів до – та під час фестивалю «Дунайська січ» вони розповсюджували афіші, роздавали буклети, атрибутику, допомагали в організації заходів, координували деякі процеси зустрічі, поселення музикантів і гостей фестивалю, та й просто спілкувались з надзвичайно цікавими творчими особистостями.

 

Це було яскраво, цікаво, корисно та незабутньо! Партнерство продовжується!

 

Валерій Пейков, директор Центру громадянської освіти ІДГУ