У Центрі неперервної освіти ІДГУ вітали педагогічних працівників регіону з отриманням свідоцтв про підвищення кваліфікації

11 червня 2018 року в Центрі неперервної освіти Ізмаїльського державного гуманітарного університету відбулося вручення свідоцтв про підвищення кваліфікації педагогічним працівникам Ізмаїла, Ізмаїльського, Болградського та Ренійського районів.

 

Свідоцтва про успішне завершення курсів підвищення кваліфікації отримав 31 слухач з української мови та літератури, англійської, російської, молдовської мов та літератури, початкової освіти, а також педагогічні працівники інклюзивної освіти.

 

Директор Центру неперервної освіти ІДГУ доц. Глущук С.В. побажала усім присутнім міцного здоров’я, творчої наснаги, гарних вихованців, щоб набуті на курсах знання обов’язково знадобилися в подальшій практичній діяльності.

 

Наступні курси підвищення кваліфікації відбудуться вже в наступному навчальному році – з 24 вересня 2018 року для фахівців з початкової та дошкільної освіти, фізичного виховання, соціальної педагогіки та практичної психології, а також з менеджменту (управління навчальними закладами).

 

Бажаємо нашим випускникам усього найкращого й чекаємо на нову зміну!

Дирекція Центру неперервної освіти ІДГУ